"Leerkrachten goed toerusten zodat zij samen met hun leerlingen successen behalen"

Teach-co staat naast de leerkracht

Regelmatig is er op scholen, door alle onderwijshectiek, te weinig tijd om structureel of extra begeleiding te bieden aan leerkrachten, terwijl dit hard nodig is.

Teach-co is de buddy voor leerkrachten in het basisonderwijs. We zijn er om jou te begeleiden/coachen als leerkracht. Ik zet graag mijn allround kennis van didactiek tot groepsdynamiek in om jou als leerkracht daarin te ondersteunen. Ik sluit zoveel mogelijk aan bij jouw talenten, behoeften, schoolomgeving en ambities. Of je nu startend-, of zij-instromende leerkracht bent, een uitdagende groep hebt of je je verder wilt verdiepen/groeien in bepaalde onderwijsthema’s, Teach-co staat naast je.

Via coaching, begeleiding op maat of co-teaching heb jij een maatje om jouw uitdaging en professionele ontwikkeling als leerkracht nog beter op de rit te zetten.

Reviews

Review van Sylvia van H.: "Eerlijk, warm, ondersteunend, vriendelijk, gewetensvol en professioneel zijn enkele van de te beschrijven kwaliteiten van Nathalie. Haar positieve feedback en persoonlijke aanpak hebben mij enorm helpen groeien. Ik weet zeker dat Nathalie nog vele mensen zal kunnen inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen."

Review van Irene C.: "Nathalie Vermeul is mij vorig schooljaar letterlijk komen redden in de groep. Het was een pittige groep die trachtte te ontsporen. Met haar loyaliteit, inzet en positieve geest en humor is het goed gekomen. Door haar begeleiding is het een hele gezellige klas geworden. Zij is een fantastische begeleidster."

Contact mij

Nathalie Vermeul - Teach-co
Ik bereikbaar via e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik neem dan zo spoedig mogelijk
contact met u op!