Laten we kennismaken


Nathalie foto 3 bewerktIk ben Nathalie Vermeul van Teach-co.

Bij onderwijs gaat het om de wisselwerking tussen leerkrachten en hun leerlingen. Ik geniet ervan als een leerkracht in zijn/haar kracht staat en samen met de groep optimaal tot leren komt in een veilige sfeer. Leerkracht zijn is een vak en kent zijn uitdagingen om tot die optimale (leer)omgeving te komen. Of je nu startend bent, een uitdagende groep hebt of een andere uitdaging in je praktijk wilt aanpakken, ik zet graag mijn kennis en ervaring in om jou als leerkrachten daarin verder te helpen ontwikkelen.

Ik heb na mijn PABO diverse andere opleidingen met succes gevolgd, denk aan de Post HBO IB/IB-Top opleiding aan de Marnix Academie, Kanjercoördinator bij de Kanjertraining. Ook heb ik een Master Educational Needs-gedragsspecialist gevolgd aan de HU, verder heb ik de opleiding Schoolleider basisbekwaam bij Avans gedaan, Ringaanpak bij School en Gedrag, en Coachingsvaardigheden bij Novilo.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het basisonderwijs, zowel in het reguliere onderwijs als in het S(B)O, heb ik in alle groepen van het basisonderwijs gewerkt en uitdagingen gezien en waardeer daarin de verschillen in leeftijd, lesstof en onderwijsbehoeften. Vanaf 2014 tot 2022 heb ik als leerkracht, IB-er, coördinator sociale veiligheid, gedragsspecialist, voorzitter van het IB-netwerk en teamleider gewerkt.

Omdat ik mijn kennis en ervaring wil delen ben ik, naast mijn baan als teamleider op een basisschool, nu ook werkzaam via Teach-co. Hierdoor kan ik mij inzetten voor een grotere groep van leerkrachten en aan hun ontwikkeling bijdragen. Zij zijn de spil in elke school, het draait om de leerkracht (Hattie, 2018).


Mijn missie:
Leerkrachten goed toerusten zodat zij samen met hun leerlingen successen behalen.