Aanbod

Teach-co biedt begeleiding en coaching van leerkrachten aan. Startende- of ervaren leerkrachten verdienen een stevige basis om hun vak zo professioneel mogelijk uit te voeren. Er kunnen hulpvragen of uitdagingen liggen op het vlak van didactiek, omgaan met groepsdynamiek, het nog beter voeren van oudergesprekken of op het vlak van specifieke leerlingenzorg. Vaak is structurele ondersteuning vanuit de eigen school lastig te realiseren of goed te borgen. Het kan zijn dat (startende)leerkrachten daardoor erg veel op hun bordje hebben wat soms leidt tot onnodige uitval. Dit terwijl de leerkrachten vaak met hart en ziel voor het mooie vak van leerkracht willen uitvoeren. Wil je begeleiding of coaching hiervoor dan kan Teach-co die begeleiding of coaching wel garanderen.

De ondersteuning bestaat uit: ondersteuningsbehoefte/doelen van de leerkracht in kaart brengen, lesobservaties, begeleiding op de werkplek, coaching en eventueel co-teaching. Teach-co gaat daarbij uit van de aanwezige sterke kanten van de leerkracht zelf en werkt oplossingsgericht mee aan de groei van de professionaliteit van de leerkracht.

Tarieven

Begeleiding/coaching startende leerkrachten   
Intake €150
Lesobservatie/co-teaching en nagesprek (15 keer)* €200
Totaal (excl. aanvullende uren)** *** €3150
Begeleiding/coaching zij-instromer basisonderwijs   
Intake €150 
Lesobservatie/co-teaching en nagesprek (20 keer)* €200
Totaal (excl. aanvullende uren)** ***       €4150
Begeleiding leerkrachten met een uitdagende groep  
Intake       €150
Lesobservatie/co-teaching en nagesprek (zes keer)*       €200
Totaal (excl. aanvullende uren)** ***             €1350

 

Begeleiding ervaren leerkrachten  
Intake       €150
Lesobservatie/co-teaching en nagesprek (vijf keer)*       €200
Totaal (excl. aanvullende uren)** ***       €1150

*Maatwerk: het kan natuurlijk zo zijn dat er voor een bepaalde hulpvraag een kortere periode nodig is. In onderling onderleg kan er dan een ander traject worden afgesproken en zal er een afgestemde offerte en/of factuur worden opgemaakt.

** Uurtarief voor aanvullende uren €80

*** reiskosten 0,23 cent per kilometer